Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » ATENŢIE! 40 de milioane de lei disponibili pentru creșterea transparenței în sistemul public

ATENŢIE! 40 de milioane de lei disponibili pentru creșterea transparenței în sistemul public 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: cotidianul.ro)

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă (AM POCA), deschide o nouă linie de finanțare, cu un buget alocat de 40.000.000 lei. Este vroba despre Axa prioritară 2 a programului – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Obiectivul Specific 2.2: Creșterea transparenței, eticii și integrității în cadrul autorităților și instituțiilor publice.

Pentru proiectele ce urmează a fi depuse în cadrul acestei cereri de proiecte este alocată o sumă de aproximativ 40.000.000 lei. Proiectele ce vor fi finanțate vor contribui la rezultate precum: aplicare unitară a normelor, mecanismelor și procedurilor în materie de etică și integritate în autoritățile și instituțiile publice; grad crescut de implementare a măsurilor referitoare la prevenirea corupției și a indicatorilor de evaluare în autoritățile și instituțiile publice; grad crescut de conștientizare a corupției atât în rândul cetățenilor, cât și al personalului din administrația publică.

Termenul limită de depunere a fișelor de proiect, în cadrul acestei cereri de proiecte, este 20 februarie 2017. Pentru cererile de finanțare ce derivă din fișele de proiect agreate de AM POCA, termenul de depunere este 15 martie 2017.

Adaugă un Comentariu

*