Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ATENŢIE! A vrut să vândă vin şi a rămas fără banii economisiţi pentru zile negre!

ATENŢIE! A vrut să vândă vin şi a rămas fără banii economisiţi pentru zile negre! 

bani si vin

O femeie de 61 de ani, din comuna Comişani, judeţul Dâmboviţa, a rămas fără banii economisiţi pentru zile negre, după ce a invitat în gospodărie o persoană necunoscută care i-a spus că doreşte să cumpere vin de casă. Lăsată nesupravegheată, aceasta i-a sustras din locuinţă 4.100 de lei. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt şi efectuează cercetări pentru identificarea bănuitei şi recuperarea prejudiciului.

Recomandări IPJ Dâmboviţa:

– Nu primiţi în curte sau în locuinţă persoane necunoscute, care oferă diverse bunuri spre vânzare sau se angajează să cumpere ceva de la dumneavoastră! Aceştia vă pot înşela sau vor doar să vadă ce bunuri vă pot sustrage din gospodărie.
– Dacă din diferite motive aţi primit în gospodărie persoane necunoscute, nu le daţi nici o posibilitate să afle unde păstraţi banii sau alte valori şi nu le lăsaţi fără supraveghere nici un moment.
– Manifestaţi atenţie sporită la persoanele necunoscute care joacă anumite roluri pentru a vă aborda (persoane care livrează colete, angajaţi ai unor furnizori de servicii etc.), în consecinţă încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale acestora.
– Nu ţineţi sume mari de bani sau bijuteri în casă, neasigurate şi nu lăsaţi impresia că deţineţi astfel de bunuri.
– Instruiţi-vă copiii ca, atunci când sunt singuri acasă, să nu deschidă uşa de acces în locuinţă persoanelor străine care spun că sunt trimişi de părinţi pentru a le da diverse obiecte!
– În cazul în care sunteţi victima ori martorul vreunei infracţiuni, apelaţi de îndată numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112!

Adaugă un Comentariu

*