Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ATENŢIE! Apa distribuită în ultimele zile în Pucioasa şi patru comune din jur nu a fost potabilă!

ATENŢIE! Apa distribuită în ultimele zile în Pucioasa şi patru comune din jur nu a fost potabilă! 

FOTO ARHIVĂ

Apa distribuită, în ultimele zile, locuitorilor din oraşul Pucioasa şi comunele Brăneşti, Doiceşti, Vulcana Băi şi Vulcana Pandele nu a fost potabilă! Cel puţin asta reiese dintr-un comunicat al Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa, care informează populaţia cu privire la riscul apariţiei de îmbolnăvire şi recomandă prezentarea la unităţile spitaliceşti sau la medicii de familie, la primele semne de boală digestivă.

CITEŞTE ŞI: Oraşul Pucioasa şi patru comune din jur au rămas fără apă pe termen nelimitat 

În această seară, începând cu ora 18:00, a fost sistată alimentarea cu apă a celor cinci unităţi administrativ-teritoriale, din cauza unui risc microbiologic (Clostridium perfringens) la ieşire din staţia de tratare. DSP Dâmboviţa îi avertizează pe oameni să nu consume ultimele cantităţi de apă rămase pe reţea. De asemenea, aveetizează unităţile spitaliceşti să dea în consum apa pentru băut, din rezervele de înmagazinare, numai după fierbere şi răcire.

„Până în acest moment, nu au fost semnalate cazuri de îmbălnăviri prin boală diareică acută sau altă simptomatologie digestivă”, se mai arată în comunicatul DSP.

Adaugă un Comentariu

*