Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » SĂNĂTATE » ATENŢIE! Boala de inimă, o suferinţă invizibilă în stadii incipiente! Sfaturi Hymarco Clinique

ATENŢIE! Boala de inimă, o suferinţă invizibilă în stadii incipiente! Sfaturi Hymarco Clinique 

hymarco clinique

Specialiştii din cadrul Hymarco Clinique Târgovişte ne sfătuiesc să ţinem cont de factorii de risc care pot declanşa boli deosebit de periculoase, cu consecinţe nefaste pentru existenţa noastră, pentru viaţa de zi cu zi. Bolile cardiovasculare care ne afectează inima şi sistemul circulator intră în categoria maladiilor care fac ravagii în rândul oamenilor, dacă nu sunt depistate şi tratate la timp, dacă nu respectăm un regim de viaţă adecvat, fără abuzuri alimentare, alcool şi tutun.

Medicii „Hymarco Clinique” ne recomandă să facem mişcare. 30-60 minute de exerciţii fizice în fiecare zi! De asemenea, este indicat să petrecem mai mult timp în mijlocul naturii. Totodată, mersul pe jos, pe bicicletă şi urcatul pe scări în locul liftului au un impact pozitiv asupra sănătăţii inimii noastre. Atenţie şi la regimul alimentar! Suntem sfătuiţi să alegem porţii mai mici din gustările noastre preferate, să consultăm etichetele produselor alimentare pentru a identifica mărci cu conţinut scăzut de sare sau care nu conţin deloc sare. În acelaşi timp, trebuie să reţinem că putem găti mai sănătos folosind uleiuri cu un conţinut redus de grăsimi saturate, respectiv uleiul de măsline. Pentru a avea o inimă sănătoasă trebuie să renunţăm la fumat şi consumul de alcool.

Se vorbeşte despre boala cardiovasculară că ar fi o suferinţă invizibilă în stadii incipiente, iar simptomele nu sunt evidente.Tocmai de aceea trebuie să colaborăm cu medicul şi cu farmacistul nostru, să utilizăm medicamentele prescrise pentru a evita agravarea bolii şi apariţia unor complicaţii.

Adaugă un Comentariu

*