Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 2, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » ATENȚIE CE PRODUSE DIN CARNE VĂ CUMPĂRAȚI! Polițiștii au descoperit nereguli, au aplicat amenzi și au confiscat mărfuri. VEZI VIDEO!

ATENȚIE CE PRODUSE DIN CARNE VĂ CUMPĂRAȚI! Polițiștii au descoperit nereguli, au aplicat amenzi și au confiscat mărfuri. VEZI VIDEO! 

produse carne

Astăzi, 30 aprilie 2013, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor Dâmboviţa au organizat şi executat o acţiune pe raza municipiului Târgovişte, pe linia verificării legalităţii comercializării de carne şi produse din carne.

VEZI VIDEO

Poliţiştii au verificat mai mulţi agenţi economici ce au ca profil de activitate comercializarea de carne şi a produselor din carne, ocazie cu care au fost aplicate un număr de 12 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală însumează 9.500 de lei.

Totodată, în urma controalelor efectuate, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării produse din carne în valoare totală de 11.000 de lei.

Sursa: IPJ Dâmbovița

Răspuns la ATENȚIE CE PRODUSE DIN CARNE VĂ CUMPĂRAȚI! Polițiștii au descoperit nereguli, au aplicat amenzi și au confiscat mărfuri. VEZI VIDEO!

  1. Tudor

    Au verificat si carmangeriile lui Sandu Tolea ,borfasul sef de la DSV ?S-au nu au putut sa intre din cauza mirosului?

     

Adaugă un Comentariu

*