Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, martie 3, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » ATENŢIE! Dosar penal pentru depozitarea necorespunzătoare a îngrăşămintelor chimice

ATENŢIE! Dosar penal pentru depozitarea necorespunzătoare a îngrăşămintelor chimice 

FOTO ARHIVĂ (REUTERS/Tim Wimborne  TBW/CP)

Administratorul unei societăţi comerciale din judeţul Călăraşi este cercetat penal întrucât a depozitat în condiţii necorespunzătoare 16.000 de kg de îngrăşăminte chimice. Poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase au luat măsuri de neutralizare pentru întreaga cantitate de îngrăşământe, cu o valoare de aproximativ 38.000 de lei. Bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea obligaţiei de depozitare a îngrăşămintelor chimice şi produselor de protecţia plantelor numai ambalate şi în locuri protejate.

În Dâmboviţa, poliţiştii au depistat un bărbat de 30 de ani, administratorul unei societăți comerciale din Moreni, în timp ce comercializa produse fitosanitare, deşi nu era autorizat pentru astfel de activităţi. Cel în cauză s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de produse sau substanţe toxice, iar bunurile descoperite au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Adaugă un Comentariu

*