Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 26, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » ATENŢIE! Falsă angajată Electrica le fura banii din casă bătrânilor din Ploieşti!

ATENŢIE! Falsă angajată Electrica le fura banii din casă bătrânilor din Ploieşti! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: libertatea.ro)

Suna la uşile ploieştenilor, se recomanda ca fiind angajată la Electrica şi pătrundea în locuinţele persoanelor în vârstă sub pretextul unei verificări a contorului de consum sau a instalaţiei. Odată intrarea făcută, femeia, în vârstă de 28 de ani, solicita o factură, după care îi anunţa pe consumatori că au plătit mai mult şi, prin urmare, le va returna o parte din sumă.

În acest scop, le înmâna o bancnotă de valoare mare şi solicita rest, cu scopul de a depista unde îşi ţin oamenii banii. Apoi, profitând de neatenţia bătrânilor, le fura economiile. Potrivit IPJ Prahova, 12 ploieşteni au căzut pradă falsei angajate Electrica, în perioada iunie-august 2017. Sumele cu care au fost prejudiciate părțile vătămate variază între 500 și 1.700 de lei.

Femeia a fost prinsă într-una din serile trecute, la ora 19:30, exact când încerca să pătrundă în locuința unei bătrâne de 88 de ani. Instanţa a emis pe numele falsei angajate Electrica mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetrile sunt continuate de către polițiștii Secției nr. 2 Ploiești, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și înșelăciune, ambele în formă continuată.

Adaugă un Comentariu

*