Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 8, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ATENŢIE! În zonele de blocuri din Piteşti umblă falşi angajaţi de la deratizare!

ATENŢIE! În zonele de blocuri din Piteşti umblă falşi angajaţi de la deratizare! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: sursazilei.ro)

Se întâmplă din nou în Piteşti! După ce anul trecut, au existat hoţi care se prezentau la uşa potenţialelor victime sub pretextul că execută lucrări de deratizare şi le furau banii din casă, în această primăvară, au reapărut indivizii suspecţi.

Un jandarm aflat în timpul liber a observat, pe strada Banatului, doi bărbaţi care intrau în blocuri şi ofereau servicii de dezinsecţie, pretinzând că reprezintă o firmă de deratizare din Bucureşti. Bănuitor, subofiţerul s-a prezentat, apoi le-a solicitat să-i pună la dispoziţie documentele care le atestă calitatea.

În momentul în care au refuzat, militarul a sesizat Poliţia, la faţa locului ajungând un echipaj de la Secţia 3 Piteşti, care i-a preluat pe bărbaţi. Se pare că aceştia foloseau acest mod de operare pentru a înşela oamenii.

Situaţia de la Piteşti trebuie luată ca un semnal de alarmă, fiindcă este posibil să se repete şi în alte zone ale ţării. Aşa că, aveţi grijă cui permiteţi să intre în casă!

Adaugă un Comentariu

*