Știri, Muntenia-Sud, România|luni, februarie 24, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » ATENŢIE: Nouă invenţie a tâlharilor! Vezi cum sunt atacaţi şoferii care circulă noaptea!

ATENŢIE: Nouă invenţie a tâlharilor! Vezi cum sunt atacaţi şoferii care circulă noaptea! 

Foto: www.criserb.com

În mediul online, circulă de mai multe zile un mesaj de avertizare cu privire la un nou stil de tâlhărie la drumul mare, se pare după model occidental. Şoferii sunt sfătuiţi să nu oprească sub nicio formă, dacă li se va întâmpla, în miez de noapte, să se trezească cu ouă crude aruncate pe parbriz.

De asemenea, sunt atenţionaţi să nu folosească ştergătoarele, întrucât lichidul de spălare sau apa, în combinaţie cu oul crud, crează un strat opac şi, prin urmare, ar fi nevoiţi să tragă pe dreapta, moment în care vor fi atacaţi!

„Lasaţi ouăle să curgă pe parbriz fără să încercaţi să-l curăţaţi cu ştergătoarele şi lichid de parbriz. Continuaţi să mergeţi cu maşina cât mai departe posibil de locul incidentului. Opriţi-vă numai atunci când aţi ajuns într-un loc sigur. Aruncarea cu ouă în parbrizul maşinilor care circulă noaptea este ultima găselniţă folosită de tâlhari”, este mesajul de avertizare destinat şoferilor.

Adaugă un Comentariu

*