Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » ATENŢIE! Primăriile trebuie să pregătească rapid documentaţiile, dacă vor finanţare prin OG 28

ATENŢIE! Primăriile trebuie să pregătească rapid documentaţiile, dacă vor finanţare prin OG 28 

sandu-oprea

La întâlnirea cu primarii dâmboviţeni care va avea loc săptămâna viitoare, Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, îi va informa despre paşii ce trebuie parcurşi, dacă vor să demareze în 2017 proiecte pe Ordonanţa 28/2013.

„În 30 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial a prevederilor Legii Bugetului de Stat, avem obligaţia să depunem anexele pentru finanţarea obiectivelor propuse în 2017. La nivelul judeţului Dâmboviţa, fără a centraliza domeniile noi adoptate pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală, avem depuse la Ministerul Dezvoltării aproximativ 170 de proiecte”, a precizat Alexandru Oprea.

În Programul Naţional de Dezvoltare Locală, au fost operate modificări astfel încât vor fi finanţate cu prioritate proiectele privind şcolile, grădiniţele, iluminatul public şi platformele pentru depozitarea gunoiului.

„Sunt absolut convins că reprezentanţii unităţilor administrativ-teritoriale vor depune proiecte şi pe aceste domenii noi de activitate”, a mai spus preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Oprea speră că judeţul Dâmboviţa va avea cel puţin 200 de proiecte sau solicitări de finanţare pentru anul 2017, iar din acestea să intre la finanţare mai mult de o treime.

Adaugă un Comentariu

*