Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 23, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » ATENŢIE! Protejează-ţi centrala termică împotriva şocurilor electrice! Cu UPS-uri de la shop-einstal!

ATENŢIE! Protejează-ţi centrala termică împotriva şocurilor electrice! Cu UPS-uri de la shop-einstal! 

UPS centrale e-instal

Centralele termice sunt dispozitivele cele mai preţuite în timpul iernii, fără îndoială. Este de ajuns o simplă defecţiune, pentru a pune în mişcare un aresenal întreg de soluţii care să conducă spre repararea acesteia. În special în timpul iernii, utilizarea centralei termice devine vitală, drept pentru care este nevoie să o protejam prin toate mijloacele posibile. Defecţiunile principale care pot apărea la centrale termice sunt cele care au la bază energia electrică sau, mai bine spus, absenţa ori funcţionarea defectuoasă a acesteia. De aceea magazinul www.shop-einstal.ro ofera unele dintre cele mai bune dispozitive electrice, care să îţi aducă beneficiile mult dorite, în speţă buna funcţionare a centralelor termice, şi anume UPS-uri pentru centrale termice.

Atunci cand vorbim despre protectia centralelor termice impotriva socurilor electrice, implicit ne vine in minte termenul de UPS (sursa neintreruptibila de tensiune). Aceste dispozitive pe care le putem gasi in magazinul www.shop-einstal.ro, sunt de fapt echipamente menite sa stocheze energia electrica ce va fi folosita ulterior in vederea alimentarii continue a centralelor termice, astfel incat functionarea lor sa nu fie afectata.

Problema in aceste cazuri se pune deseori la nivelul alimentari cu energie electrica. Inca exista zone in care alimentarea cu energie electrica este defectuoasa, iar acest lucru poate afecta absolut orice obiect vcare functioneaza pe baza de energie si nu doar centrale termice. In alte cazuri insa, chiar daca vorbim despre o retea de alimentare fara probleme, pot aparea diverse defectiuni care sa stopeze pe anumite perioade de timp furnizarea de energie electrica, lucru care are aceleasi implicatii asupra obiectelor despre care vorbim.

UPS-urile de la www.shop-einstal.ro au rolul de a ne proteja centralele termice de aceste intreruperi de energie, deoarece numarul de porniri si opriri ale centralei termice si ale celorlalte dispozitive de alimentare cu agent termic, poate influenta modul de comportare ulterioara a produselor. Deseori acestea se pot defecta, iar defectiunile nedescoperite la timp in urma reviziilor pot conduce catre cedarea produselor. In acest sens se recomanda reviziile periodice ale centralelor termice, dar si utilizarea acestor UPS-uri, care sa ofere centralelor termice energia electrica necesara functionarii.

Ce fac aceste UPS-uri pentru centrale termice de la Shop-einstal.ro?

Aceste produse reprezinta surse neintrerupribile de tensiune, folosite in cazuri de urgenta acolo unde alimentarea este imperios necesara. Un UPS este deosebit de avantajos deoarece va asigura continuitatea alimentarii, iar faptul ca este dotat cu o multitudine de sisteme in face sa devina un produs indispensabil in orice gospodarie. UPS-urile au afisaj cu autodiagnoza, protectie la suprasarcina prin decuplare automata, si posibilitatea reincarcarii, in functie de tipul UPS-ului ales. Mai mult decat atat, unele UPS-uri au posibilitatea de a emite semnale de alarma in cazul unui scurt circuit, un lucru care se poate dovedi a fi cu adevarat salvator, deoarece cu energia electrica nu este niciodata de joaca.

In magazinul www.shop-einstal.ro putam gasi o gama larga de UPS-uri pentru centrale termice, printre care si modelele Well sau Intelli, unele dintre cele mai cunoscute dealtfel pe piata de profil. Acestea sunt descrise mult mai pe larg in paginile site-ului, iar la nevoie se poate consulta fisa tehnica sau pot fi intrebati specialistii cu privire la randamentul acestor produse. In functie de consumatorii pe care ii alimenteaza, dar si de tipul centralei termice, avem posibilitatea de a alege exact acele produse de care avem nevoie in mod deosebit.

Un UPS pentru centrale termice nu este nicidecum un moft, ci din contra, acest produs este cu adevarat necesar in vederea asigurarii bunurilor noastre, in speta a centralelor termice de care avem atata nevoie zi dupa zi, sezon dupa sezon. Centralele termice vor avea in acest fel rezerva de energie care sa impiedice stoparea functionarii, lucru care se traduce printr-o durata de viata mai mare a produsului. Se reduc in acest fel pornirile si opririle centralei, si se realizeaza protectia componentelor acesteia, produsul putand in acest fel sa functioneze liber si corect, fara defectiuni, chiar si in ipoteza lipsei alimentarii cu energie electrica.

Shop-einstal.ro iti ofera cele mai performante UPS-uri!

Pentru ca sunt produse cu utilitate atat de mare, este de la sine inteles faptul ca alegerea trebuie sa fie una care sa satisfaca in totalitate cerintele utilizatorilor. De aceea magazinul Shop-einstal.ro vin in intampinarea utilizatorilor cu modele noi si inovative de UPS-uri, care sa ii ajute pe acestia si sa le protejeze centralele termice de suprasarcini, de scurtcircuit sau de lipsa alimentarii cu energie electrica.

UPS-urile din acest magazin respecta garantia calitatii, dar ofera si experienta unei achizitii la preturi accesibile oricui, tocmai pentru a prelungi durata de viata a centralelor achizitionate si pentru a le oferi utilizatorilor confortul mult dorit.

Sursa: E-Advertising

Răspuns la ATENŢIE! Protejează-ţi centrala termică împotriva şocurilor electrice! Cu UPS-uri de la shop-einstal!

  1. Daniela

    Foarte bun articol, este bine sa protejam centrala, este un echipament destul de scump.

     

Adaugă un Comentariu

*