Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ATENŢIE! Trafic restricţionat în Bulgaria. Tir-urile sunt oprite în parcările de la frontieră!

ATENŢIE! Trafic restricţionat în Bulgaria. Tir-urile sunt oprite în parcările de la frontieră! 

vama giurgiu

Autorităţile de frontieră din Bulgaria au anunţat, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar de la Giurgiu, că traficul rutier pe Drumul National I-5 (Ruse–Veliko Tarnovo) este restricţionat, din cauza condiţiilor meteorologice, pentru autovehiculele peste 3,5 tone. Acestea sunt îndrumate în parcările din proximitatea punctului de frontieră. Circulaţia este deschisă pentru autoturisme autoturisme şi microbuze (max 3,5 tone).

Atenţie! Sunt deschise pentru toate categoriile de vehicule comunicaţiile care duc spre punctul de frontieră Calafat-Vidin.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ. De asemenea, recomandăm consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Adaugă un Comentariu

*