Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » ATLETISM: Argint pentru sportivii dâmboviţeni, la Naţionalele de Semimaraton

ATLETISM: Argint pentru sportivii dâmboviţeni, la Naţionalele de Semimaraton 

Diana Ivăncescu şi Cristian Stoean

Atleţii dâmboviţeni s-au comportat destul de bine la Campionatul Naţional de semimaraton pentru seniori, tineret şi juniori I. Aceştia au reuşit să revină acasă cu două medalii de argint, la categoria juniori I. Prima dintre ele a fost cucerită de Diana Ivăncescu, sportivă legitimată la CS Târgovişte şi participantă pentru prima dată la o astfel de întrecere. Atleta antrenată de Desdemona Banu-Ionescu a terminat pe a doua treaptă a podiumului, după ce a înregistrat 1:31.38,00. Competiţia junioarelor I a fost câştigată de Alina Butnariu, de la LPS Botoşani, atletă ce a oprit acele ceasului la 1:29.19,00.

Cristian Stoean a fost al doilea reprezentant al Dâmboviţei care a urcat pe podiumul de premiere. La fel ca şi Diana, sportivul de la CSŞ Târgovişte a intrat în posesia argintului după ce a terminat cursa pe al doilea loc, cu timpul de 1:12.59,00. În lupta pentru aur, elevul lui Nicolae Guţoiu a fost întrecut de Mădălin Chiş (CSM Oradea), cu 1:07.47,00. În schimb, la categoria tineret, ambii dâmboviţeni s-au clasat pe locul 6.

Rezultate destul de bune au bifat şi cei mai mici atleţi de la CS Târgovişte, în cadrul etapei de zonă a Campionatelor Naţionale pentru copii 1,2 şi 3, găzduite de Sala „Ioanda Balaş Soter”, din Bucureşti. Andreea Dinu (C2) a încheiat pe primul loc la 500 m şi pe 2 la 60 m. La copii 3, Sebastian Chelcan finalizat competiţia de triatlon pe primul loc. Alţi participanţi de la CS Târgovişte au mai fost Rareş Berbec (C1) – locul 5 la 80 m şi Antonia Diaconescu (C1), la 50 metri. Toţi cei patru sportivi de perspectivă sunt pregătiţi de Desdemona Banu – Ionescu.

Ionuţ Parghel

copii medaliati

Adaugă un Comentariu

*