Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » ATLETISM: Cristian Stoean, argint în cursa de 3.000 de metri obstacole

ATLETISM: Cristian Stoean, argint în cursa de 3.000 de metri obstacole 

stoean

Cristian Stoean continuă să obţină rezultate importante pentru sportul dâmboviţean. Marea speranţă a atletismului târgoviştean a devenit vicecampion naţional la juniori 1 în proba de 3.000 de metri obstacole, la capătul întrecerii desfăşurate la Piteşti. Sportivul de la CSŞ/CS Târgovişte a intrat în posesia medaliei de argint după ce a încheiat cursa pe locul 2, cu timpul de 9:33.37.

Rezultatul bun bifat în „Oraşul lalelelor” a făcut ca Stoean să calce pe urmele Cătălinei Oprea, fostă campioană naţională la juniori 1.

„A fost un rezultat mai mult decât bun pentru sportivul nostru. Dacă Stoean ar fi beneficiat de condiţiile optime de pregătire la Târgovişte, ar fi putut ajunge campion naţional la această probă. Medalia mă mulţumeşte în totalitate”, ne-a declarat Nicolae Guţoiu, antrenorul medaliatului cu argint.

Această cursă a fost câştigată de Andrei Rusu (9: 22.26), de la CSM Dorna, iar pe locul 3 a terminat Raul Florean (9:38. 78), de la LPS Bistriţa. În proba de 5.000 de metri, Stoean s-a clasat pe locul 4, cu timpul de 15:47.37.

Pe 13 august, sportivul pregătit de Nicolae Guţoiu va participa la Campionatul Naţional de alergare montană, găzduit de Vatra Dornei.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*