Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » ATLETISM: Cristian Stoean, argint şi bronz la Naţionale

ATLETISM: Cristian Stoean, argint şi bronz la Naţionale 

stoean

Finala Campionatului Naţional de atletism pentru juniori I a reprezentat un real succes pentru Cristian Stoean. Atletul Clubului Sportiv Şcolar Târgovişte a reuşit să cucerească la concursul desfăşurat la Piteşti două medalii extrem de preţioase. Sportivul antrenat de Nicolae Guţoiu şi-a adjudecat argintul în proba de 3.000 metri obstacole şi bronzul în cea de 5.000 metri.

În prima probă, dâmboviţeanul a devenit vicecampion naţional, după ce a terminat pe locul secund, cu timpul de 9:48.58, iar a în doua, s-a clasat pe locul 3, după ce a finalizat cursa în 16:13.36 minute. Prin adjudecarea celor două medalii la Piteşti, Stoean a ajuns la un total de nouă cucerite în actualul sezon. Rezultatele înregistrate de sportiv în cele două curse l-a mulţumit din plin pe Nicolae Guţoiu.

„Cristi s-a comportat foarte bine în finala Naţionalelor de juniori I. A făcut două curse senzaţionale şi a cucerit tot atâtea medalii. Rezultatele lui mă mulţumesc foarte mult. Trebuia să revină în forţă, după ce a avut parte de o perioadă mai puţin reuşită”, a încheiat antrenorul secţiei de atletism de la CSŞ Târgovişte.

Mihai Fălcescu, vicecampion naţional la alergare montană

La sfârşitul săptămânii trecute, vicecampion naţional a ajuns şi Mihai Fălcescu, de la CS Târgovişte. Sportivul pregătit de Constantin Muşat a cucerit medalia de argint la Campionatul Naţional de alergare montană, destinat juniorilor. Acesta a terminat cursa pe locul 2, în spatele lui Gabriel Bularda, de la CSM Dorna, după ce a finalizat traseul de 9 kilometri, de la poalele Bucegilor, cu timpul de 41:43.00.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*