Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 10, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » ATLETISM: Dâmboviţenii au bifat şase podiumuri la Campionatul Naţional pentru copii I, II şi III

ATLETISM: Dâmboviţenii au bifat şase podiumuri la Campionatul Naţional pentru copii I, II şi III 

Gabriel Chiran (CSŞ Târgovişte), aur la 1.500 m

Cei mai mici atleţi dâmboviţeni au impresionat din plin la Campionatul Naţional de copii I, II şi III, desfăşurat în Bucureşti, la sfârşitul săptămânii trecute. Sportivii cluburilor târgoviştene şi-au trecut în cont nu mai puţin de şase medalii, după ce au obţinut rezultate foarte bune la întrecerile din Capitală.

De la CSŞ Târgovişte (antrenori Cornel Pătrăşcan şi Mihai Prodan), au intrat în posesia aurului Gabriel Chiran (1.500 m – 4:32,85) şi Beatrice Constantin (oină – 36,83) – ambii la copii I, iar de la CS Târgovişte (antrenor Desdemona Banu-Ionescu), Sebastian Chelcan – copii III, în proba de triatlon. Au revenit acasă cu argint: Beatrice Antofie (greutate – 8.82), la copii III şi Cătălina Prundaru (disc – 30,98), la copii I. Tot la aceste Naţionale, singura medalie de bronz a fost „achiziţionată” de Beatrice Antofie la copii 3, în proba de oină, cu o aruncare de 24,07 m.

Toţii medaliaţii dâmboviţeni la aceste Naţionale reprezintă mari speranţe ale atletismului dâmboviţean.

Ionuţ Parghel

Sebastian Chelcan (CS Târgovişte), aur la triatlon

Sebastian Chelcan (CS Târgovişte), aur la triatlon

Adaugă un Comentariu

*