Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » ATLETISM: Diana Ivăncescu, de două ori bronz la Campionatul Național pentru juniori I

ATLETISM: Diana Ivăncescu, de două ori bronz la Campionatul Național pentru juniori I 

diana ivancescu

Atleta Diana Ivăncescu a arătat foarte bine la Campionatul Național Național pentru juniori I. Sportiva de la CS Târgoviște, antrenată de Desdemona Ionescu Banu, a obținut două medalii extrem de prețioase la puternicul concurs, găzduit de sala de atletism “Lia Manoliu” din București.

Diana a cucerit la aceste Naționale de două ori bronzul, în probele de 1.500 și 3.000 de metri, dar în același timp, în ambele probe a avut parte de personal best. În prima și l-a adjudecat cu timpul de 4:36.69, iar în doua la capătul a 10:08.71.

Înaintea dâmbovițencei, în cadrul celor două concursuri au terminat Angela Veronica Olenici (LPS Suceava – 4:35.57), Andreea Hojda (LPS Banatul Timișoara – 4:36.44) – la 1 500 metri, Andrada Sandu (SCM Bacău -10:03.05) și Gabriela Doroftei (SCM Suceava – 10:06.54) – la 3 000 metri.

diana pe podium

Dubla urcare pe podium a Dianei a mulțumit-o din plin pe antrenoarea secției de atletism a clubului târgoviștean.

“Sunt rezultate foarte bune, care ne bucură din plin. Ținând seama de condițiile în care ne-am antrenat, rezultatele pot spune că sunt excelente. Să cucerești medalii în sală după ce noi ne-am antrenat în aer liber, prin parc, reprezintă foarte mult. Sper ca 2017 să fie anul ei”, ne-a declarat Desdemona Ionescu Banu.

La mijlocul lunii februarie, Diana Ivăncescu a terminat pe locul 4 cursa de 3 000 de metri din cadrul Campionatului Balcanic pentru juniori I, desfășurat în Turcia.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*