Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » ATLETISM: Diana Ivăncescu de la CS Târgovişte atacă aurul la juniori I

ATLETISM: Diana Ivăncescu de la CS Târgovişte atacă aurul la juniori I 

Diana Ivăncescu, a treia din dreapta

Atleta Diana Ivăncescu a terminat în forță prima etapă a Campionatului Național pentru seniori, tineret și juniori I, în aer liber, desfășurat la Pitești, la sfârșitul săptămânii trecute. Sportiva de la CS Târgoviște, antrenată de Desdemona Banu-Ionescu, a încheiat pe podium concursul găzduit de arena din „Trivale”.

Dâmbovițeanca a terminat proba de 3.000 metri la juniori I pe primul loc, iar la tineret pe locul 2, în spatele Claudiei Prisecaru (CS Unirea Focșani), cu timpul de 11:09:57. Diana Ivăncescu va ataca cel puțin o medalie în etapa finală a Naționalelor. Obiectivul principal al atletei va fi cucerirea aurului la juniori I, dar și ocuparea unui loc cât mai bun la tineret.

“Am încredere în Diana că poate obține medalia de aur la juniori I. Vom ataca podiumul și la tineret, dar acolo va fi mai greu. Ea traversează o perioadă bună, lucru care mă bucură nespus”, ne-a declarat Desdemona Banu-Ionescu, antrenorul sportivei din Târgoviște.

La sfârșitul acestei săptămâni, Ivăncescu va participa, la București, la un concurs național dedicat juniorilor I, pentru o verificare înainte de finala Naționalelor pentru tineret.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*