Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, septembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » ATLETISM: Diana Ivăncescu, de la SC Târgovişte, pe podium la Marele Premiu al orașului Slănic

ATLETISM: Diana Ivăncescu, de la SC Târgovişte, pe podium la Marele Premiu al orașului Slănic 

diana pe primul loc

Atletele Clubului Sportiv Târgoviște au pășit cu dreptul la primul concurs în aer liber din acest an. Sportivele antrenate de Desdemona Banu Ionescu au reușit clasări pe podium la Marele Premiul al orașului Slănic de alergare pe șosea. Cea mai reprezentativă atletă a clubului, Diana Ivăncescu, a terminat crosul de 4.000 de metri pe locul 1 la junioare I şi pe locul 3 la secțiunea open.

foto atletism

Acest concurs a reprezentat pentru sportiva târgovișteană o verificare extrem de importantă înainte de participarea la selecția națională de alergare montană de la Vatra Dornei (la sfârșitul acestei săptămâni), în vederea participării la Balcaniadă și la Campionatul European. Rezultate foarte bune la Crosul de la Slănic a înregistrat și Andreea Dinu.

La copii II, pe distanță de 2.000 metri, Andreea a terminat pe primul loc, iar la open s-a clasat pe locul 3. Tot la acest cros, Cristian Stoean (CS/CSȘ Târgoviște) a terminat pe locul 3 la seniori și pe 4 la open. De asemenea, Ivona Ionaș (CSȘ Târgoviște) a încheiat pe locul 2 concursul destinat junioarelor III.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*