Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » ATLETISM: Diana Ivăncescu, pe podium în prima etapă a Naționalelor

ATLETISM: Diana Ivăncescu, pe podium în prima etapă a Naționalelor 

diana ivancescu dreapta

Început de sezon promițător pentru atleta Diana Ivăncescu! Sportiva de la CS Târgoviște a terminat pe podium cursa de 1.500 metri destinată juniorilor I, din cadrul primei etape a Campionatului Național pentru seniori, tineret și juniori I, cu timpul de 4:43.61. La seniori și tineret, cu același timp, eleva Desdemonei Ionescu s-a clasat pe locul 4.

În schimb, în proba de 3.000 metri, Ivăncescu s-a clasat pe locul 4 la juniori I și pe 6 la tineret și seniori, cu 10:31.34. Timpul înregistrat la 1.500 metri a reprezentat și un record personal al sportivei. Evoluția de la această probă a mulțumit-o din plin pe antrenoarea secției de atletism de la CS Târgoviște.

“Sunt foarte mulțumită de prestația ei la 1.500 metri, în schimb sunt dezamagită de evoluția ei la 3.000 metri. În această probă mă așteptam mai mult de la ea”, ne-a declarat Desdemona Ionescu.

La sfârșitul acestei săptămâni, Diana Ivăncescu va participa, pentru pregătire, la prima etapă a Campionatului Național pentru juniori II.

Cel mai titrat atlet de la CS Târgoviște, George Preda, nu putut participa la prima etapă a Naționalelor destinate seniorilor, tineretului și juniorilor I. Acesta se află într-o perioadă de recuperare după ce a suferit o accidentare spre sfârșitul anului trecut.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*