Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » ATLETISM: Diana Ivăncescu vizează un loc în lotul național al României pentru juniori I la alergare montană

ATLETISM: Diana Ivăncescu vizează un loc în lotul național al României pentru juniori I la alergare montană 

diana ivancescu

Atleta Diana Ivăncescu și-a propus obiective îndrăznețe în acest an la concursurile de juniori I pe care le va onora. După ce a luat de două ori argint la Naționalele de sală din iarnă, în probele de 1.500 m și 3.000 m, sportiva de la CS Târgoviște țintește un rezultat bun și la Campionatul Național de alergare Montană, de la începutul lunii mai. Eleva Desdemonei Banu-Ionescu vizează o clasare cât mai bună la concursul de la Vatra Dornei pentru a prinde un loc în lotul național de alergare montană.

Concursul programat pe 6 mai va reprezenta o selecție “tricoloră” pentru Campionatul Balcanic din acest an. Pentru a prinde lotul, Ivăncescu trebuie să obțină o clasare în primele patru locuri la întrecerea de la Vatra Dornei.

“Am încredere în potențialul ei. A început în forță anul și cred că tot așa îl va termina. Împreună cu ea, am stabilit acest obiectiv îndrăzeț la Naționalele de alergare montană. Pe lângă selecția la lotul național de alergare montană, alte obiective importante sunt clasarea pe podium la Naționalele cu obstacole și semimaraton. Diana a crescut mult în ultima perioadă, iar acest lucru mă face să cred că ea va ajunge în curând la rezultatele dorite. Chiar dacă condițiile de antrenament sunt grele vom face tot posibilul să ajungem acolo unde ne dorim. Cu ajutorul unor oameni cu inimă mare vom merge mai departe indiferent de greutăți”, ne-a declarat Desdemona Banu-Ionescu.

2017 va fi ultimul an la care Diana Ivăncescu va mai activa la juniori I. Anul viitor sportiva va reprezenta CS Târgoviște la tineret, o categorie mult mai grea.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*