Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 2, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » ATLETISM: George Preda a terminat la înălţime prima etapă a CN

ATLETISM: George Preda a terminat la înălţime prima etapă a CN 

Foto: Dan Gabriel - sportyromania.blogspot.ro

Prima etapă a Campionatului Naţional de atletism pentru seniori, tineret şi juniori 1, de la Piteşti, a fost încheiată la înălţime de George Preda. Atletul Clubului Sportiv Târgovişte şi-a îndeplinit cu brio obiectivele în cursele de 1.500 şi 800 de metri.

Sportivul antrenat de Nicolae Guţoiu a reuşit să termine prima probă pe primul loc, cu timpul de 3:55.76, iar pe a doua, pe locul secund, după ce, acele cronometrului s-au oprit la 1:52.45.

La 1.500 de metri, dâmboviţeanul şi-a asigurat locul I după ce i-a întrecut pe Valentin Cârnaru (CSM Craiova) şi pe Răzvan Andrei, de la CS Ceahlăul Piatra Neamţ. De asemenea, la 800 de metri, pentru primul loc pe podium, Preda a fost depăşit de Cătălin Voicu, un sportiv cu dublă legitimare la CSA Steaua Bucureşti şi CSU Târgovişte.

Tot la Naţionalele de atletism de la Piteşti, un alt sportiv de la CS Târgovişte, Ionuţ Dumitru, a terminat cursa de 10.000 de metri pe locul al treilea, în spatele lui Ionuţ Bărbuţ (CSM Timişoara) şi Mădălin Chiş (LPS Oradea/ CSM Oradea). Alergătorul pregătit de Gheorghe Muşat s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului cu timpul de 31:57.67.

Rezultatele înregistrate în runda inaugurală a Naţionalelor oferă celor doi sportivi dâmboviţeni şanse mari de a cuceri măcar o medalie în runda finală a competiţiei.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*