Știri, Muntenia-Sud, România|joi, august 13, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » ATLETISM: Ionuţ Stancu, bronz la Naţionalele pentru juniori 3

ATLETISM: Ionuţ Stancu, bronz la Naţionalele pentru juniori 3 

atletism

Comportare foarte bună pentru Ionuţ Stancu, în proba de 1.500 de metri, din cadrul Campionatului Naţional de atletism pentru juniori 3, desfăşurat la Bacău. Sportivul Clubului Sportiv Şcolar Târgovişte a reuşit să cucerească medalia de bronz, după ce s-a clasat pe locul 3, la finalul concursului, cu timpul de 4:33.50. Pentru atletul dâmboviţean, situarea pe podiumul Naţionalelor de juniori 3 reprezintă primul rezultat notabil din acest an. Cucerirea medaliei de bronz la întrecerea din Bacău l-a bucurat foarte mult pe antrenorul său, Nicolae Guţoiu.

„La acest Campionat Naţional, Ionuţ a bifat un rezultat mai mult decât bun. Mă aşteptam să cuceresacă o medalie, tinând seama la cum s-a pregătit în ultima perioadă. Am încredere în potenţialul său că şi la întrecerile viitoare va obţine rezultate pe măsură”, ne-a mărturisit Nicolae Guţoiu.

Cursa de 1.500 de metri a fost câştigată de Daniel Mihăescu (CSM Dorna – 4:15.36), iar pe locul secund a terminat Florin Cartaş (ACS Arena 2011- 4:25.61).

Tot în cadrul concursului de la Bacău, Ionuţ Stancu a mai luat startul şi în proba de 800 de metri, la capătul căruia a terminat pe locul 6, cu timpul de 2:12.86. În schimb, la aceeaşi competiţie, Vlăduţ Stanciu a încheiat proba de 1.500 m, pe locul 11.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*