Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 7, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » AU CUCERIT ȘI CEA MAI ÎNALTĂ COTĂ DIN OLANDA, urmează Belgia unde de asemenea va fi arborat steagul României

AU CUCERIT ȘI CEA MAI ÎNALTĂ COTĂ DIN OLANDA, urmează Belgia unde de asemenea va fi arborat steagul României 

top 27

Periplul european al echipajului dâmbovițean a continuat ieri, 9 septembrie 2013, cu “cucerirea” vârfului Vaalsberg de numai 323,5 m – cea mai înaltă cotă din Olanda. Dealul pe care se află acest obiectiv reprezintă și punctul în care se întâneau vechile granițe ale Olandei, Belgiei și Germaniei.

Astăzi, 10 septembrie 2013, vom merge în zona munților Ardeni pentru a continua expediția spre cea mai înaltă cotă a Belgiei, punctul Signal de Botrange – 594 m. În cursul serii vom pleca din zona Liege urmând a sosi în țară în data de joi, 12 septembrie 2013.

În această expediție, cei trei participanți au fost susţinuţi de Primăria Municipiului Târgovişte şi Primăria oraşului Fieni, precum şi de câteva societăți comerciale: TUI Travel Center şi Eurolines România, S.C. GEO-STING S.R.L., S.C. VĂDAN S.R.L. Grație lor. Steagul României a fost dus pe alte 3 cote din cadrul TOP 28 – topul cuceririi celei mai înalte cote din fiecare țară a Uniunii Europene.

Nicolae Posta
Inițiator Top 27/Top 28

Adaugă un Comentariu

*