Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, septembrie 26, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » Au început înscrierile pentru al doilea sezon de minifotbal

Au început înscrierile pentru al doilea sezon de minifotbal 

Dupa un prim sezon reusit, cu doua rezultate notabile ale echipelor dambovitene la Turneele Finale (locul 5 – la Cupa Romaniei pentru Steaua M11 Targoviste si optimi pentru Sport Klub Targoviste la Turneul Final al Campionatului National de Minifotbal), la sfarsitul lunii august porneste la drum un nou sezon, care se va disputa dupa sistemul campionat, tur-retur (sezon toamna – primavara).

Echipele inscrise in primul sezon vor face parte din Liga I. Echipele ce se vor inscrie pana la 31 Iulie, a.c., vor sustine un turneu pentru completarea locurilor disponibile din Liga I (maxim 16).
Echipele inscrise dupa aceasta data vor fi repartizate in Liga a II-a.

Taxa de inscriere este de 100 lei/echipa/sezon. Totodata, echipele vor trebui sa achite o taxa de joc, la fiecare meci, intre 80-90 lei, reprezentand, baremul de arbitraj, baremul de observare, asistenta medicala si o parte din costurile inchirierii terenului de joc. Fiecare jucator va fi legitimat, taxa de legitimare fiind de 10 lei.

Castigatoarea fiecarui sezon va reprezenta judetul Dambovita la Turneul Final, organizat de Federatia de Minifotbal din Romania! In paralel, se va disputa si Cupa Romaniei, de asemenea, campioana urmand sa mearga la Turneul Final! De asemenea, de-a lungul unui sezon vor fi organizate si alte turnee cu premii.

Mai multe informatii se pot obtine accesand site-ul oficial al Asociatiei Judetene de Minifotbal Dambovita, www.minifotbaldambovita.infotgv.ro sau  direct la sediul din Targoviste, strada Tudor Vladimirescu, nr. 56 (langa Spitalul Judetean), tel – 0723.899.774 si 0726.632.188.

Adaugă un Comentariu

*