Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » ROMANI IN LUME » AU SPART 100 DE BANCOMATE FOLOSIND UN AMESTEC DE OXIGEN CU ACETILENĂ! Românilor le-au venit de hac carabinierii din Italia

AU SPART 100 DE BANCOMATE FOLOSIND UN AMESTEC DE OXIGEN CU ACETILENĂ! Românilor le-au venit de hac carabinierii din Italia 

spargatori bancomate italia

Trei moldoveni care se ocupau cu spargerea de bancomate au fost prinși de Poliția din Italia. Cei trei hoți sunt de fel din Rădăuți, dar de mai mulți ani își făceau veacul prin Italia.

Se pare că ei au reușit să spargă peste o sută de astfel de aparate. Nu s-au folosit de cine știe ce metode moderne, costisitoare.

Au utilizat în operațiunile lor un amestec de oxigen cu acetilenă. Bancomatele în care se introduceau substanțele respective explodau. În câteva minute infractorii adunau banii și dispăreau.

În urma unei percheziții, polițiștii italieni au găsit în două garaje din Torino un autoturism Alfa Romeo, cu care se deplasau spărgătorii, butelii cu acetilenă, aprinzătoare electrice și diferite alte unelte pe care le foloseau în acțiunile lor.

Imaginile postate de carabinieri au uimit întreaga Europă, datorită metodei folosite de moldoveni. Practic, spărgătorii, cu cagule pe cap, se opreau rapid în fața bancomatelor, erau vizate cele amplasate în locuri mai puțin circulate, și lucrau fără frică.

Introduceau în bancomat un furtun ce conținea oxigen și acetilenă dar și un cablu electric pentru a produce scânteia. După ce infractorii se retrăgeau la o distanță sigură declanșau explozia. Apoi, calmi, printre resturile bancomatului căutau cutia cu bani.

VEZI VIDEO

Adaugă un Comentariu

*