Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 9, 2021
Sunteți Aici Home » POLITIC » AUDIERI: Ţuţuianu vrea amănunte despre implicarea SRI şi DNA în victoria lui Băsescu din 2009

AUDIERI: Ţuţuianu vrea amănunte despre implicarea SRI şi DNA în victoria lui Băsescu din 2009 

adrian tutuianu

Dezvăluirile făcute de jurnalistul Dan Andronic de la „Evenimentul Zilei”, cu privire la întâlnirile dintre greii puterii din România, în perioada 2010-2014, pentru a pune ţara la cale, l-au alertat pe Adrian Ţuţuianu – preşedintele Comisiei de Control SRI. Acesta a declarat astăzi că săptămâna viitoare Dan Andronic va fi chemat la audieri pentru a relata tot ceea ce ştie despre evenimentele dezvăluite.

Consideră Ţuţuianu că implicarea unor instituţii de tipul SRI şi DNA în procesul electoral ar fi foarte gravă şi ar submina bazele democratice ale statului român. Preşedintele Comisiei de Control SRI a mai precizat că, dacă din datele oferite de Andronic rezultă elemente concrete despre cazul relatat în presă, va merge mai departe cu ancheta, dacă nu, va clasa cauza.

Dan Andronic a făcut să tremure societatea românească după ce a scris în „Evenimentul Zilei” că, în 6 decembrie 2009, în noaptea alegerilor prezidenţiale, Traian Băsescu a învins datorită lui Kovesi, Maior, Coldea şi Oprea.

Adaugă un Comentariu

*