Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » AVERILE OAMENILOR CARE VERIFICĂ CUM SUNT CHELTUIȚI BANII STATULUI! Vezi aici unde și-au investit economiile inspectorii de la Curtea de Conturi

AVERILE OAMENILOR CARE VERIFICĂ CUM SUNT CHELTUIȚI BANII STATULUI! Vezi aici unde și-au investit economiile inspectorii de la Curtea de Conturi 

bani

Sunt oamenii care bagă spaima-n reprezentanții autorităților publice locale! Sunt oamenii care taie în carne vie pentru orice leuț cheltuit fără a se respecta cu strictețe reglementările legale! Sunt oamenii care, atunci când ajung în control la primării, rar se întâmplă să plece fără a aplica amenzi! Și vorbim de sume colosale de cele mai multe ori! Cu alte cuvinte, sunt oamenii care nu iartă!

Ei bine, am vrut să vedem cum și-au investit proprii bani inspectorii Curții de Conturi Dâmbovița, iar astăzi suntem în măsură să vă spunem ce mașini conduc, ce case și-au construit, ce afaceri învârt și, evident, dacă fac sau nu afaceri cu statul.

Studiind declarațiile de avere și pe cele de interese publicate pe site-ul instituției, am ajuns la concluzia că oamenii de la Curtea de Conturi nu se dau în vânt după mașini luxoase, în schimb preferă să trăiască la vilă, nu în clasicele apartamente de bloc.

Inspectorii fiscali și-au cumpărat terenuri în zone căutate în Dâmbovița: Târgoviște, Răzvad, Moroeni, Tărtășești, Pucioasa etc. De asemenea, au achiziționat spații comerciale și case ori apartamente în București.

Când vine vorba de bani, și-au investit economiile cumpărând acțiuni la Avicola Crevedia, Petromservice, Apulum Alba Iulia sau Peco Dâmbovița, dar și-au ținut și conturile pline, în lei sau în valută.

Dacă ne referim la afaceri, prin firmele de familie (ale soților, părinților sau copiilor), inspectorilor de la Curtea de Conturi Dâmbovița le place să lucreze cu statul, ca să nu zicem cu primăriile unde de obicei descind în controale. Și au scos bani frumoși din aceste contracte!

Într-un material viitor, vă spunem cu ce primării au afaceri oamenii de la Curtea de Conturi și câți bani au câștigat.

Răspuns la AVERILE OAMENILOR CARE VERIFICĂ CUM SUNT CHELTUIȚI BANII STATULUI! Vezi aici unde și-au investit economiile inspectorii de la Curtea de Conturi

  1. danut

    Cineva face ca aceasta importanta institutie, Curtea de Conturi a Romaniei, sa se ocupe in prezent doar de lucruri marunte: control exagerat la primarii comunale, imputatii ajutoare familii sarace, salariile functionarilor, ramasite fiscale, verificarea la zecimala a devizelor de pietruire drumuri satesti, lapte si corn etc. Oamenii valorosi din institutie sunt prigoniti pe motive indoielnice, daca ne gandim numai la Ioan Gheorghe Ţară si V. Zmau de la camerele teritoriale. Trebuie schimbat totul din temelii.

     

Adaugă un Comentariu

*