Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 2, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » AVERILE OAMENILOR CARE VERIFICĂ CUM SUNT CHELTUIŢI BANII STATULUI (II). Vezi aici cu ce primării au contracte de prestări servicii inspectorii de la Curtea de Conturi!

AVERILE OAMENILOR CARE VERIFICĂ CUM SUNT CHELTUIŢI BANII STATULUI (II). Vezi aici cu ce primării au contracte de prestări servicii inspectorii de la Curtea de Conturi! 

bani

Sunt oamenii care bagă spaima-n reprezentanții autorităților publice locale! Sunt oamenii care taie în carne vie pentru orice leuț cheltuit fără a se respecta cu strictețe reglementările legale! Sunt oamenii care, atunci când ajung în control la primării, rar se întâmplă să plece fără a aplica amenzi! Și vorbim de sume colosale de cele mai multe ori! Cu alte cuvinte, sunt oamenii care nu iartă!

Ei bine, astăzi vă spunem cum îşi fac banii inspectorii de la Curtea de Conturi. Studiindu-le declaraţiile de interese postate pe site-ul instituţiei, am ajuns la concluzia că acestora le plac afacerile cu… statul. Probabil unde sunt obişnuiţi să controleze an de an finanţele instituţiilor publice!

Am pus cap la cap informaţiile şi vă nominalizăm astăzi primăriile care au încheiate contracte de prestări servicii sau de vânzare-cumpărare cu firmele de familie (părinţi, soţi sau copii) ale inspectorilor de la Curtea de Conturi:
– Primăria Titu
– Primăria Runcu
– Primăria Buciumeni
– Primăria Pierşinari
– Primăria Tătărani
– Primăria Băleni
– Primăria Dobra
– Primăria Butimanu
– Primăria Poiana
– Primăria Nucet
– Primăria Văcăreşti

Se mai adaugă Direcţia de Sănătate Publică, Consiliul Local Tătărani, Electrica Distribuţie Muntenia Nord şi Electrica Distribuţie Dobrogea.

Firmele cu care s-au încheiat contractele de presări servicii sau de vânzare-cumpărare sunt:
– SC Motor Drive Stop SRL
– SC Euro-Audit Service SRL
– SC Ramo Fain SRL
– Expert contabil Tănase Ion

Cea mai interesantă parte a acestor afaceri este că aproape toate contractele au fost încheiate prin… încredinţare directă, iar sumele nu sunt deloc de neglijat, plecând de la câteva mii de lei noi şi ajungând la câteva sute.

Citeşte şi: „AVERILE OAMENILOR CARE VERIFICĂ CUM SUNT CHELTUIȚI BANII STATULUI! Vezi aici unde și-au investit economiile inspectorii de la Curtea de Conturi”

Răspuns la AVERILE OAMENILOR CARE VERIFICĂ CUM SUNT CHELTUIŢI BANII STATULUI (II). Vezi aici cu ce primării au contracte de prestări servicii inspectorii de la Curtea de Conturi!

  1. iulian

    Care din firme e a d-nei Horga,ar fi interesant de stiut.Sa le fie RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!

     

Adaugă un Comentariu

*