Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, noiembrie 17, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » Avocatul Adrian Chiţescu a revenit în PNL DÂMBOVIŢA şi este vicepreşedinte al organizaţiei!

Avocatul Adrian Chiţescu a revenit în PNL DÂMBOVIŢA şi este vicepreşedinte al organizaţiei! 

adrian chitescu

Organizaţia PNL Dâmboviţa se află în plin proces de consolidare, de limpezire a apelor, de responsablizare a reprezentanţilor săi şi de primire a unor noi membri, oameni cu probitate, cu largi cunoştinţe politice, buni comunicatori, care să contribuie la dezvoltarea acestei structuri judeţene şi să pregătească partidul pentru bătăliile electorale viitoare.

Avocatul Adrian Chiţescu este de câteva zile membru PNL Târgovişte. Chiţescu a activat tot timpul pe partea dreaptă a politicii româneşti. A început în 1990 la Alianţa Civică, a fost mai târziu democrat-liberal, apoi l-am găsit la PMP, ca preşedinte al organizaţiei judeţene. A părăsit această formaţiune după scrutinul electoral din vara lui 2016.

„Rezultatul acestor alegeri m-a bulversat, m-a făcut să-mi dau seama că formaţiunea pe care o conduceam nu inspira prea mult încredere cetăţenilor. Atunci, mi s-a părut firesc, normal, decent să-mi dau demisia din toate funcţiile de conducere ale partidului”, a mărturisit avocatul.

O vreme Adrian Chiţescu a stat în umbră, văzându-şi doar de activitatea profesională. Nu prea mult, fiindcă prietenii, preşedintele PNL Dâmboviţa – Marius Caraveţeanu, l-au convins să revină, considerând că mai are încă multe de spus şi, prin experienţa sa, poate contribui la întărirea organizaţiei.

Adrian Chiţescu a spus că rămâne adeptul schimbului de generaţii în politică. Faptul că Marius Caraveţeanu a adus un suflu nou în PNL, o dorinţă de reîmprospătare a cadrelor, a ideii de a face politică, l-a convins să redevină activ.

„Mă întorc ca într-o familie. Sper să mă dovedesc util şi să nu le înşel aşteptările”, a concluzionat Adrian Chiţescu, validat, la sfârşitul săptămânii trecute, în funcţia de vicepreşedinte PNL Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*