Știri, Muntenia-Sud, România|joi, august 6, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » BABEL FAST: Târgoviştenii au petrecut până târziu cu Taraful de la Gorj

BABEL FAST: Târgoviştenii au petrecut până târziu cu Taraful de la Gorj 

babel 2017 - 2

Send in the clowns!…. aduceți clovnii, despre asta a fost ziua de ieri, despre asta este ziua de astăzi. Despre clovnii care vin la momentul potrivit pentru a te înveseli, pentru a te face să uiți de toate pățaniile zilei. Clovnii un termen general… pentru că și „Taraful de la Gorj” a generat o veselie și o bună dispoziție generală.

Peste 1.000 de oameni au fost prezenți pe Platoul Prefecturii și au dănțuit în hore. Înainte de acest concert de muzică autentic românească, spectacolul Morfina a fost o demonstrație de teatru autentic rusesc renumit pentru cele mai ridicate cote ale trăirii scenice. Adam Read ne-a spus un basm, inspirat din Alice în Țara Minunilor, despre timp și repetabilitatea lui.

babel 2017 - 1Astăzi, de la 17:30, tot un fel de clovni veți vedea în spectacolul Circus Mundi, marca trupei de teatru Auăleu din Timișoara; spectacol cu actori, saltimbanci și muzicieni, în care veți putea urmări numere senzaționale, precum ÎMBLÂNZIREA DE FEMEI, DRESURA DE BĂRBAȚI, PARADA MORAVURILOR OMENEȘTI, OMUL INVIZIBIL, FREAK SHOW-URI, HOCUS POCUS-URI și multe alte nemernicii…

În Sala Mare, de la ora 19:00, Edmond este producția cu care Teatrul Municipal Baia Mare vine la Târgoviște. Mesajul pe care au să-l transmită este acela că speranța în mai bine este motorul care ne face să continuăm în ciuda tuturor nemulțumirilor.

De la ora 21:00, Teatrul Nikoli din Polonia prezintă „Vechiul porumbar”, un spectacol despre marginalizații societății și despre umanitatea care locuiește chiar și în cele mai mizere spații.

Pe Platoul Prefecturii, concertele continuă: în această seară, Lazuz, trupa israeliană care o are pe cunoscuta solistă Tula în componență. Ritmuri cuceritoare!

Adaugă un Comentariu

*