Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » BANII EUROPENI SE OBȚIN ÎN ASOCIERE! Drumurile de la granița cu Giurgiu și Teleorman vor fi modernizate

BANII EUROPENI SE OBȚIN ÎN ASOCIERE! Drumurile de la granița cu Giurgiu și Teleorman vor fi modernizate 

consiliul judetean sept 2013

Începând cu 2014, Uniunea Europeană alocă României alți bani pentru materializarea unor proiecte de dezvoltare. Încă nu se știu condițiile exacte pentru eligibilitate, însă se pare că vor avea punctaj maxim proiectele de natură regională.

În acest sens, administrația județului a făcut pași importanți pentru ca în 2014 să fim pregătiți pentru absorția cât mai multor fonduri europene nerambursabile.

Astfel, în ședința ordinară de lucru a Consiliului Județean de joi, 26 septembrie, s-au emis două acorduri de asociere cu județele Giurgiu și Teleorman în vederea reabilitării și modernizării a 142 de kilometri de drumuri de… graniță de pe teritoriul celor trei unități administrativ-teritoriale.

Dintre acești 142 de kilometri, jumătate sunt pe teritoriul județului Dâmbovița, în zona comunelor Șelaru, vișina, Petrești, Mogoșani, Mătăsaru, Costeștii din vale, Odobești și Potlogi.

Adaugă un Comentariu

*