Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » BARBARIA HINGHERILOR SPERIE COPIII! Târgoviştenii cer primarului Boriga să se folosească alte mijloace de strângere a câinilor

BARBARIA HINGHERILOR SPERIE COPIII! Târgoviştenii cer primarului Boriga să se folosească alte mijloace de strângere a câinilor 

caine 1

Suntem de acord să nu mai fie câini pe străzi. Vrem civilizaţie, dar nu cu parul, nu apelând la barbarie, nu să scoatem în faţă tot ce este mai inuman, mai rău în noi. Am primit la redacţie numeroase telefoane de la cetăţenii indignaţi de comportamentul hingherilor, care, cu ajutorul laţurilor din sârmă, chinuie bietele animale până aproape de moarte.

Ne-am spus târgoviştenii că au văzut câinii cu ochii scoşi din orbite pe când erau târâţi ca nişte obiecte. Alţii aveau gâtul aproape despicat de laţul din sârmă.

„Primăria trebuie să intervină. Nu mai vrem câini pe străzi, dar nu să fie strânşi în halul ăsta. Au început copiii să plângă. Li s-a făcut frică după ce au văzut asemenea atrocităţi. Trebuie găsite alte metode, mai blânde, de adunare a câinilor”, ne-a declarat un târgoviştean.

Sunt cetăţeni care spun că hingherii lucrează după programul lor. Vin oamenii de la serviciu şi, în loc să se odihnească, să aibă parte de linişte, aud cum sunt chinuiţi câinii prin cartiere. Astăzi, la ora 18:30, se adunau câini din Microraionul IX, în zona Parcului Aşchiuţă, după cum ne-au telefonat cititorii noştri.

Oamenii fac apel la primarul Gabriel Boriga pentru a găsi altă metodă de a aduna câinii. În alte oraşe, se folosesc plase speciale sau tranchilizante. Barbaria din Târgovişte trebuie oprită.

Răspuns la BARBARIA HINGHERILOR SPERIE COPIII! Târgoviştenii cer primarului Boriga să se folosească alte mijloace de strângere a câinilor

  1. Bianca Gagiu

    problema câinilor fără stăpan este mare, multi dintre ei sunt foarte fiorosi mai ales in haintă.sperăm să se rezolve acestă problemă cât mai repede.

     

Adaugă un Comentariu

*