Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: Adina Pop a fost transferată de CSM Târgovişte

BASCHET: Adina Pop a fost transferată de CSM Târgovişte 

Adina Pop (în alb)

Adina Pop este cea mai nouă jucătoare a echipei de baschet feminin CSM Târgovişte. Apărătoarea de 27 ani a fost achiziţionată de campioana României de la defuncta SCM Craiova şi reprezintă al doilea transfer făcut de CSM în această vară, după Larisa Toma, de la CSU Alba Iulia.

Noua jucătoare a formaţiei pregătite de Predrag Vasic a purtat discuţii pentru un transfer şi cu Nova Vita Târgu Mureş, dar cum aceasta nu s-a mai încsris în LNBF a ales Târgoviştea. Până să joace la Craiova, Adina a mai evoluat la Dijon (Franţa), CSM Satu Mare şi Nova Vita Târgu Mureş.

Tot în această săptămână, echipa de lângă Turnul Chindiei vizează să întărească lotul cu alte jucătoare, două dintre ele fiind americane.

„Vom efectua în cel mai scurt timp noi transferuri. Suntem în discuţii cu mai multe jucătoare, dar nu pot spune numele lor până nu le achiziţionăm. Până acum transferurile certe sunt Adina Pop şi Larisa Toma”, ne-a precizat Ciprian Iugulescu, preşedintele clubului târgoviştean.

De asemenea, după mai multe runde de negocieri, oficialii clubului le-au convins pe Raluca Alecu, Elena Dincă şi Selena Kirberg să continue încă un sezon lângă Turnul Chieniei, după ce acelaşi lucru îl făcuseră anterior cu Andreea Orosz şi Andreea Huţanu.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*