Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 13, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: Bravo, fetelor! CSM Târgovişte, 110-32 cu ACS Sepsi 2 Sfântu Gheorghe

BASCHET: Bravo, fetelor! CSM Târgovişte, 110-32 cu ACS Sepsi 2 Sfântu Gheorghe 

CSM Targoviste -baschet k

Echipa de baschet feminin CSM Târgovişte a învins, în această seară, ACS Sepsi 2 Sfântu Gheorghe, 110-32, în etapa a IV-a a Ligii I, şi rămâne neînvinsă în acest început de campionat. Jucătoarele mulţumesc în mod deosebit publicului prezent în Sala Sporturilor din Târgovişte, fiindcă le-a susţinut la nivel de top. Săptămâna viitoare, dâmboviţencele antrenate de Cătălin Tănase şi Ioan Valerian vor întâlni Rapid Bucureşti.

CSM Târgovişte s-a retras, sezonul acesta, din Liga Naţională de Baschet Feminin şi evoluează în eşalonul al doilea din cauza interdicţiei de a efectua transferuri dictată de FIBA, urmare nesoluţionării litigiului cu fostul antrenor grec George Dikeoulakos, conflict care datează din 2012. DETALII AICI.

„Le-am cerut tuturor să ne comportam ca şi cum am juca în Liga Naţională. Tratăm totul cu seriozitate, de la organizarea şi pregătirea jocurilor, până la cerinţele şi aşteptările pe care le avem de la fete. Avem respect pentru toţi adversarii, însă, mai presus de toate, ne respectăm statutul. Sunt sigur că vom face o figură frumoasă şi sunt bucuros că din echipa noastră fac parte foarte multe campioane naţionale de U18, dintre care foarte multe sunt localnice”, a precizat Ciprian Prisăcaru – preşedinte CSM Târgovişte, citat de site-ul oficial al clubului.

Din păcate, echipa de volei feminin a înregistrat astăzi prima înfrângere în campionat, după patru victorii consecutive. CSM Târgovişte s-a înclinat în faţa campioanei României, CSM Volei Alba Blaj, scor 3-1 în favoarea gazdelor (23:25, 27:25, 25:22, 25:14).

Adaugă un Comentariu

*