Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, mai 31, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: Campioana a făcut KO pe CSM Satu Mare!

BASCHET: Campioana a făcut KO pe CSM Satu Mare! 

baschet csm targoviste 1

CSM Târgovişte a obţinut extrem de uşor biletele de calificare în sferturile Cupei României la baschet feminin. Echipa dâmboviţeană a urcat în noua fază a competiţiei după ce a învins în dublă manşă pe CSM Satu Mare, o mare umbră a echipei din trecut. Pe parcursul celor două jocuri susţinute în Sala Sporturilor din Târgovişte, dâmboviţencele au lovit în plin adversarul, obţinând două victorii categorice. Dacă în primul meci, formaţia lui Vasic s-a impus cu 93-34, în al doilea, aceasta a oferit o replică şi mai tăioasă, câştigând la o diferenţă mult mai clară, cu scorul de 111-21!

La fel ca în primul joc, toate componentele lotului târgoviştean au reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatoarelor şi în a doua dispută cu gruparea ardeleană. De această dată, cea mai bună marcatoare pentru CSM Târgovişte a fost Antoinette Thompson, jucătoare care a reuşit să-şi treacă în cont nu mai puţin de 22 puncte.

Pentru campioana României, sâmbătă urmează debutul în campionat, în deplasare, împotriva lui Rapid Bucureşti. Pe lângă CSM Târgovişte, în sferturile Cupei (2 şi 9 decembrie) au mai acces Sepsi Sfântu Gheorghe, Olimpia CSU Braşov, CSU Alba Iulia, ICIM Arad şi Phoenix Galaţi, unde ultima echipă s-a calificat direct.

baschet csm targoviste 2

CSM Târgovişte – CSM Satu Mare 111-21 (28-4, 23-7, 30-4, 30-6)

Târgovişte: A. Thompson (22), T. Principe (18), A. Pop (12), A. Orosz (14), L. Toma (4), S. Kirberg (14), R. Alecu (2), A. Huţanu (4), T. Wampler (13), E. Williams (8). Antrenor: Pdredrag Vasic

Satu Mare: S. Vilcinschi (3), D. Moraru, B. Voica (2), R. Szmutku, E. Kallai (3), C. Badi (2), R. Varhaniovschi, D. Balin (4), V. Bolba (7), A. Kadar. Antrenor: Viorica Gamaleţ.

Ionuţ Parghel

baschet csm targoviste 3

Adaugă un Comentariu

*