Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: Campioana a finalizat amicalele în forţă! Dublă victorie cu Phoenix Galaţi

BASCHET: Campioana a finalizat amicalele în forţă! Dublă victorie cu Phoenix Galaţi 

CSM Targoviste baschet 2

Campioana României la baschet feminin şi-a luat revanşa în meciurile de pregătire cu Phoenix Galaţi. După eşecurile suferite la malul Dunării (44-60 şi 50-58), CSM Târgovişte a obţinut, pe teren propriu, două victorii muncite împotriva echipei antrenate de Eugenio Rodrigues, cu scorurile de 60-39 şi 61-52. Cele două jocuri susţinute împotriva gălăţencelor au reprezentat ultimele teste de verificare pentru gruparea antrenată de Predrag Vasic, înainte de a începe meciurile oficiale.

Pentru ultimele două partide cu Phoenix, CSM nu a contat deloc pe Adina Pop, jucătoare menajată din cauza unei accidentări mai vechi. În schimb, E. Williams, A. Thomson, T. Principe, A. Olah, T. Wampler, L. Toma, S. Kirberg, R. Alecu şi A. Huţanu au bifat fiecare minute bune în partidele cu moldovencele. În ceea ce le priveşte pe primele cinci jucătoare, acestea vor alcătui „5”-ul de bază pe care campioana va miza în noul sezon.

Săptămâna viitoare, marţi şi miercuri, CSM Târgovişte va înfrunta, în propriul fief, pe CSM Satu Mare, în prima fază a Cupei României.

Ionuţ Parghel

CSM Targoviste baschet 1

Adaugă un Comentariu

*