Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: Campioana României şi-a completat lotul cu trei jucătoare americane

BASCHET: Campioana României şi-a completat lotul cu trei jucătoare americane 

Tabytha Wampler

Echipa de baschet feminin CSM Târgovişte şi-a completat considerabil lotul în această săptămână. Campioana României a reuşit, cu puţine zile înainte de startul meciurilor oficiale, să efectueze trei achiziţii importante.

Jucătoarele cu care oficialii clubului târgoviştean au ajuns la un acord sunt Tabytha Wampler, Tricia Principe şi Ernesia Williams, sportive care în trecut au mai evoluat în campionatul românesc. Chiar dacă s-au încheiat contracte de joc cu trio-ul american, conducătorii CSM-ului întâmpină probleme cu legitimarea acestora la FRB, din cauza deciziei dictate de FIBA în cazul George Dikeoulakos.

Tricia Principe

Tricia Principe

În urma achiziţionării celor trei baschetbaliste, numărul americancelor din lotul lui Predrag Vasic a crescut la patru. O altă jucătoare cu care CSM Târgovişte speră să ajungă la o nouă înţelegere contractuală este Porchia Green. În schimb, gruparea dâmboviţeană a pierdut-o definitiv pe Eniko Laza, după ce, aceasta a semnat cu ICIM Arad.

În perioada următoare, rămâne de văzut dacă CSM va mai efectua vreun transfer sau dacă va începe sezonul cu un lot alcătuit doar din zece jucătoare. Pe de altă parte, echipa târgovişteană a renunţat la serviciile antrenorului secund Marian Enache.

Lotul CSM-ului pentru noua stagiune: Larisa Toma, Raluca Alecu, Andreea Orosz, Andreea Huţanu, Adina Pop, Selena Kirberg, Antoinette Thompson, Tabytha Wampler, Tricia Principe şi Ernesia Williams.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*