Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM 2 Târgovişte, aproape de calificarea la turneul final destinat „sateliţilor”

BASCHET: CSM 2 Târgovişte, aproape de calificarea la turneul final destinat „sateliţilor” 

foto baschet

CSM 2 Târgovişte continuă să se prezinte din ce în ce mai bine în Liga I de baschet feminin. A doua echipă a clubului dâmboviţean a luat o opţiune serioasă de calificare la turneul final al întrecerii, după ultimul joc din campionat. Echipa antrenată de Cătălin Tănase a obţinut o victorie mare împotriva Olimpiei CSU 2 Braşov (66-52), fapt ce a urcat-o pe locul 2 în seria B a competiţiei, în spatele liderului Sepsi Sfântu Gheorghe 2, dar la egalitate de puncte (18) cu ocupanta locului 3 (Olimpia 2 Braşov). Pentru a prinde locul secund la finalul sezonului regulat, formaţia târgovişteană trebuie să nu mai facă paşi greşiţi în meciurile cu Phoenix 2 Galaţi şi CS Politehnica Naţional Iaşi.

„Vom lupta până la capăt pentru calificarea la turneul final. Şansele noastre au crescut simţitor cu două etape înainte de finalizarea sezonului regulat. Într-adevăr am obţinut o victorie mare cu Braşovul. Acest lucru s-a datorat şi faptului că am apelat la mai multe jucătoare de la prima echipă. Conducerea clubului a realizat că accesul nostru la turneul final este benefic”, s-a exprimat Cătălin Tănase.

În disputa cu Olimpia 2 Braşov, punctele lui CSM 2 au fost realizate de Larisa Toma (14), Porchia Green (12), Adina Pop (11), Andreea Orosz (10), Andreea Huţanu (6), Ildiko Nagy (4), Daiana Tănase (3), Carla Popescu (3) şi Raluca Alecu (3).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*