Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM 2 Târgovişte atacă Final Four-ul Ligii I cu jucătoare de la prima echipă

BASCHET: CSM 2 Târgovişte atacă Final Four-ul Ligii I cu jucătoare de la prima echipă 

baschet

Pe CSM 2 Târgovişte o mai despart doar câteva zile până la susţinerea celor mai importante meciuri din sezonul actual al Ligii I de baschet feminin. Gruparea antrenată de Cătălin Tănase va evolua în perioada 15-17 aprilie în Finalul Four-ul echipelor „satelit”.

În careul de aşi al competiţiei, târgoviştencele vor înfrunta pe Sepsi Sfântu Gheorghe 2 (ocupanta primului din Seria B), Universitatea 2 Cluj şi CSU 2 Alba Iulia (ocupantele locurilor 2 şi 3 din Seria B). Cu zece zile înainte, nu se cunoaşte unde se va ţine Final Four-ul, dar Târgoviştea intenţionează să fie gazda acestuia.

CSM 2 Târgovişte va miza la acest turneu final pe mai multe jucătoare de la prima echipă. Printre acestea, sub comanda lui Tănase, se vor regăsi Andreea Huţanu, Larisa Toma, Ildiko Nagy, Adina Pop, Selena Kirberg, Raluca Alecu şi Porchia Green. Piesele de rezistenţă ale „satelitului” de la CSM sunt Daiana Tanase, Carla Popescu şi Anamaria Vârjoghe, jucătoare ce au prins câteva selecţii la formaţia de senioare în sezonul recent încheiat. La ediţia din acest an a turneului final al Ligii I, CSM 2 Târgovişte vizează ocuparea unui loc cât mai bun.

„Nu avem un obiectiv anume de îndeplinit. Dorim să câştigăm cât mai multe jocuri la acest turneu pentru a termina pe o poziţie fruntaşă”, s-a exprimat antrenorul Cătălin Tănase.

CSM 2 Târgovişte a finalizat sezonul regulat pe locul 2, în seria B2, cu 24 de puncte acumulate. În disputa pentru accesul în Final Four, „satelitul” CSM-ului a depăşit-o pe CSU Olimpia 2 Braşov şi a fost întrecută de Sespi 2 Sântu Gheorghe, ocupanta locul secund în grupă.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*