Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 8, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM II Târgovişte a cucerit trofeul Ligii I

BASCHET: CSM II Târgovişte a cucerit trofeul Ligii I 

csm II Targoviste baschet 1

CSM II Târgovişte a cucerit în premieră, în această după-amiază, trofeul Ligii I la baschet feminin, dedicat echipelor „satelit”. Gazdă a turneului final, a doua formaţie a Municipalului a terminat pe primul loc, după ce a obţinut maximum de victorii în Sala Sporturilor din Târgovişte.

În ultimul joc, trupa lui Cătălin Tănase a învins-o pe Sepsi II Sfântu Gheorghe, cu scorul de 92-57. Până la disputa cu gruparea din Covasna, CSM II a trecut, pe rând, de Universitatea II Cluj (81-47) şi de CSU II Alba Iulia (74-53). Pe durata celor trei meciuri, „satelitul” CSM-ului a apelat la mai multe jucătoare de la prima echipă.

csm II Targoviste baschet 5

Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de CSU II Alba Iulia, iar pe locul al patrulea a terminat Universitatea II Cluj, echipă ce a suferit înfrângeri pe linie în Polivalenta târgovişteană.

După achiziţionarea trofeului pus în joc, a doua echipă a Municipalului va beneficia de o reducere de 20% a taxelor către FRB în noul sezon competiţional.

Nervi pe banca lui Sepsi II!

CSM II a controlat de la un capăt la altul jocul cu Sepsi II. Echipa lui Tănase s-a impus în fiecare set, iar mai mult de atât toate jucătoarele târgoviştene au reuşit să puncteze. Principala marcatoare a fost Andreea Orosz, jucătoare ce a reuşit 24 de puncte. Următoarele marcatoare ale CSM-ului II au fost Andreea Huţanu (12) şi Anamaria Vârjoghe (10).

csm II Targoviste baschet 4

Pe banca tehnică al lui Sepsi II, nervozitatea a reprezentat cuvântul de ordine. Înainte de a începe sfertul al doilea, Zoran Mikes, antrenorul primei echipe covăsnene, a cedat nervos şi a muştruluit-o serios pe Tunde Kilin, din cauza erorilor făcute în teren. Mai mult de atât, tehnicianul i-a dat peste sticla de apă când aceasta o dus-o la gură.

Prin victoria din această după-amiază, CSM II a răzbunat înfrângerile suferite de prima echipă în faţa lui Sepsi în ultimul campionat din LNBF.

csm II Targoviste baschet 3

Sepsi II Sfântu Gheorghe – CSM II Târgovişte 57-92 (14-31, 12-21, 19-24, 12-16)

Sepsi II: T. Kilin (5), A. Stoenescu (13), K. Kovacs (2), O. Gergely (6), A. Lazăr (7) – B. Sandor (3), N. Boloni, R. Belenyesi, H. Holinka, D. Mikes (21), M. Kokovay. Antrenor: Aron Nemes.

CSM II: P. Green (6), A. Orosz (24), L. Toma (3), A. Huţanu (12), D. Tănase (8) – C. Popescu (3), A. Pop (7), A. Vârjoghe (10), R. Alecu (5), A. Vasilache (2), A. Ghiţă (8), I. Nagy (4). Antrenor: Cătălin Tănase.

Ionuţ Parghel

csm II Targoviste baschet 2

Răspuns la BASCHET: CSM II Târgovişte a cucerit trofeul Ligii I

  1. tass

    ori este echipa secunda ori o selectionata csm?ce razbunare?locul unu din liga se pune.asa ca lasati-o mai usor cu razbunarea.

     

Adaugă un Comentariu

*