Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 31, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgovişte a anunţat primele achiziţii pentru noul sezon

BASCHET: CSM Târgovişte a anunţat primele achiziţii pentru noul sezon 

Shanita Arnold | Larisa Toma | Alina Mihaela Chivu (Sursa foto: Facebook / CSM Târgovişte)

Experimentata jucătoare Larisa Toma va rămâne încă un an la echipa de baschet CSM Târgovişte – au anunţat oficialii clubului. Multiplă campioană şi câştigătoare a Cupei României, Larisa Toma a activat, de-a lungul carierei, pentru Polfa Pabianice, LKS Lodz, AZS Poznan, în Polonia. În România a jucat la Rapid Bucureşti, Sepsi Sf. Gheorghe, ICIM Arad, SCM Craiova, CSU Alba Iulia şi CSM Târgovişte.

Şefii CSM Târgovişte au adus-o în echipă şi pe americanca Shanita Arnold (28 ani), după cinci ani petrecuţi la CSBT Alexandria. Originară din Texas, Shanita va juca pe postul de fundaş.

De asemenea, s-a ajuns la o înţelegere cu Alina Mihaela Chivu (27 de ani), care va juca la CSM Târgovişte şi în sezonul viitor. Înainte de CSM Târgovişte, Alina, fostă componentă a loturilor naţionale, a mai activat, la nivel de seniori, pentru CSBT Alexandria.

„Echipa trece printr-o perioadă grea, dar, împreună, prin eforturi conjugate, vom ajunge să redăm Târgoviştei strălucirea pe care a avut-o nu cu mulţi ani în urmă şi să readucem publicul în sală”, a declarat Ciprian Prisăcaru – preşedintele CSM Târgovişte.

Adaugă un Comentariu

*