Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 18, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgoviște a depășit cu brio derby-ul cu ICIM Arad

BASCHET: CSM Târgoviște a depășit cu brio derby-ul cu ICIM Arad 

baschet-csm-targoviste

Baschetul feminin dâmbovițean se află la înălțime în acest sezon. CSM Târgoviște arată că este invincibilă și continuă să dea de pământ cu orice adversar care îi iese în cale. Aseară, în etapa a 7-a a campionatului, formația lui Cătălin Tănase a făcut o nouă victimă, doborând-o pe ICIM Arad, în derby-ul tradițional al României.

Pe teren propriu, CSM a dispus de gruparea din vestul țării, cu 59-52, la capătul unui joc echilibrat. Sfertul în care dâmbovițencele au demonstrat că vor să iasă învingătoare cu adevărat a fost al patrulea, pe care și l-au adjudecat cu 17-11. Până la ultima parte a înâlnirii, CSM a mai ieșit victoroasă în sfertul doi (16-10), iar în celelalte s-a impus Aradul, cu 18-14 și 13-12.

Prin succesul cu ICIM, Târgoviștea a urcat pe prima treaptă a clasamentului în LNBF și așteaptă cu un moral de fier disputa de sâmbătă, din deplasare, cu U. Cluj, ocupanta locului secund. La fel ca în disputa cu Târgu Mureș, din runda anterioară a întrecerii, Monique Coker a fost din nou cea mai eficientă jucătoare a CSM-ului, cu 22 de puncte realizate. În acest joc, eleva lui Tănase a fost copiată de Jovana Pasic, de la ICIM, jucătoare care a reușit tot atâtea puncte.

CSM Târgoviște – ICIM Arad 59-52 (14-18, 16-10, 12-13, 17-11)

CSM: D. Cosby (6), P. Green (15), L. Toma (8), M. Coker (22), P. Poole (4), A. Vârjoghe (4), M. Fodor, E. Dincă. Antrenor: Cătălin Tănase.

ICIM: A. Mercea (2), J. Pasic (22), J. Karakasevic (9), A. McGuire (5), M. Stroman (12), I. Nagy (2), H. Demeter. Antrenor: Nolan Tremayne Stacey.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*