Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 23, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgovişte a ratat bronzul LNBF

BASCHET: CSM Târgovişte a ratat bronzul LNBF 

csm targoviste baschet

Cucerirea bronzului Ligii Naționale de baschet feminin a reprezentat un vis imposibil de atins pentru CSM Târgoviște în sezonul 2016-2017. Gruparea dâmbovițeană s-a comportat dezamăgitor în finala mică a campionatului și a fost depășită la pas de Olimpia CSU Brașov. La capătul a două meciuri susținute împotriva formației de sub Tâmpa, trupa lui Cătălin Tănase s-a trezit la podea tot de atâtea ori.

După eșecul neașteptat de pe teren propriu, 55-59, târgoviștencele au capotat și în deplasare, dar la un scor mult mai categoric, 59-82. Sub Tâmpa, CSM a reprezentat mai mult un spparing-partener pentru Olimpia, nereușind să câștige măcar un sfert. Rând pe rând, dâmbovițencele au cedat cu 17-22, 15-19, 11-19 și 16-22. Chiar dacă s-au observat din plin oboseala acumulată în rândul jucătoatelor, subțirimea lotului, lipsa de de valoare a unor jucătoare și frământările interne tot mai mari la nivelul conducerii, CSM nu are nicio scuză că nu a putut câștiga măcar un sfert la Brașov!

Poziționarea sub podium a reflectat o mare dezamăgire, pentru o echipă care în luna februrie și-a adjudecat trofeul Cupei României, în fața aceleiași formații. După dublul eșec suferit cu Olimpia, CSM a finalizat un sezon greu, care a fost ameliorat într-o măsură de cucerirea Cupei. În conițiile existente, vara se anunță una incendiară la echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște!

Olimpia Brașov – CSM Târgoviște 82-59 (22-17, 19-15, 19-11, 22-16)
Olimpia: B. Pesovic (17), I. Ghizilă (6), N. Webb (5), M. Houser (30), K. Higgins (17), M. Ferariu (3), D. Ardelean (2), R. Chiș (2), D. Johnson, A. Hass. Antrenor: Dan Calancea.
CSM: P. Green (6), A. Chivu (2), L. Toma (10), M. Coker (19), P. Poole (14), D. Cosby (2), A. Vârjoghe, R. Alecu, M. Fodor (4), D. Tănase (2). Antrenor: Cătălin Tănase.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*