Știri, Muntenia-Sud, România|marți, aprilie 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgovişte a spus adio Cupei României

BASCHET: CSM Târgovişte a spus adio Cupei României 

csm baschet

Capăt de drum pentru CSM Târgovişte în Cupa României la baschet feminin! Campioana României a părăsit competiţia KO în faza sferturilor de finală după ce a suferit o nouă înfrângere în faţa lui Sepsi Sfântu Gheorghe. În manşa retur, disputată în Covasna, gruparea dâmboviţeană a cedat în faţa ardelencelor cu 58-65, arătând încă o dată că este un adversar prea mic pentru trupa lui Zoran Mikes. Singurele momente în care CSM s-a prezentat la înălţimea gazdelor au fost doar primele în 20 de minute, când au condus cu 31-30.

În schimb, în a doua parte a întâlnirii, Sepsi a preluat controlul din teren, reuşind să triumfe de fiecare dată în ultimele două sferturi. Pentru CSM, Cele mai multe puncte în sala „Kati Szabo” au fost realizate de Tabytha Wampler (16), urmată apoi de Andreea Orosz (15). Eşecul suferit aseară la Sfântu Gheorghe a fost al treilea din acest sezon înregistrat de târgoviştence în faţa lui Sepsi.

După eliminarea din Cupă, echipa dâmboviţeană se va axa în totalitate pe meciurile din campionat, unde următorul joc va fi sâmbătă (ora 15:30), pe teren propriu, împotriva lui CSM Satu Mare.

Sepsi Sfântu Gheorghe – CSM Târgovişte 65-58 (9-10, 21-21, 17-14, 18-13)

Marcatoare
Sepsi: T. Marshall (17), S. Evans (16), J. Jeffery (14), T. Kilin (10), A. Thompson (8). Antrenor: Zoran Mikes.

CSM: T. Wampler (16), A. Orosz (15), P. Green (12), L. Toma (6), A. Thompson (5), A. Huţanu (4). Antrenor: Predrag Vasic.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*