Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 8, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgovişte a trecut peste eșecul de la Cluj şi a învins CSM Satu Mare!

BASCHET: CSM Târgovişte a trecut peste eșecul de la Cluj şi a învins CSM Satu Mare! 

baschet csm

CSM Târgoviște a trecut cu bine peste runda cu numărul 26 a Ligii Naționale de baschet feminin. Gruparea dâmbovițeană a învins la șase puncte diferență pe CSM Satu Mare și a făcut uitat eșecul dureros suferit la Cluj, etapa precedentă. Târgoviștencele au depășit formația din nordul țării, pe teren propriu, cu scorul de 61-55, iar mult râvnita victorie a fost obținută pe final de joc.

După remiza din primul sfert (15-15), Larisa Toma et comp. au arătat ceva mai bine în al doilea, când s-au impus cu 16-15. Elevele lui Cătălin Tănase au avut o mică decădere la revenirea de la cabine, iar adversarul a fructificat din plin acest lucru, impunându-se în sfertul al treilea cu 13-12. CSM Târgoviște și-a arătat adevărata față în ultimul sfert, în special în ultimele patru minute, când a fost superioară adversarului, impunându-se cu 18-12, în aplauzele a aproximativ a 1.000 de spectatori.

La fel ca în majoritatea meciurilor din acest sezon, Prorche Poole a fost cea mai eficientă marcatoare a Târgoviștei, contabilizând un total de 20 de puncte. Sâmbătă, în penultima etapă a play-off-ului, CSM Târgoviște va evolua împotriva Olimpiei CSU Brașov, într-un meci ce va avea loc sub Tâmpa.

CSM Târgoviște – CSM Satu Mare 61-55 (15-15, 16-15, 12-13, 18-12)

Târgoviște: P. Green (4), A. Vârjoghe (5), E. Dincă (4), M. Coker (11), P. Poole (20), D. Cosby (1), A. Chivu (6), L. Toma (8), M. Fodor (2). Antrenor: Cătălin Tănase.
Satu Mare: C. Reed (10), A. Olah (7), E. Laza (7), K. Baltic (5), M. Batey (11), R. Szmutku, A. Crăciun (4), B. Canty (11). Antrenor: Jose Araujo.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*