Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgoviște a urcat în semifinalele Cupei României

BASCHET: CSM Târgoviște a urcat în semifinalele Cupei României 

foto csm

CSM Târgoviște și-a respectat blazonul și s-a calificat, în această seară, în semifinalele Cupei României. Echipa dâmbovițeană a devenit prima semifinalistă, după ce a trecut, în sferturi, de CSM Satu Mare, cu 72-60, la Sfântu Gheorghe. Formația lui Cătălin Tănase s-a aflat în cea mai mare parte la conducerea jocului, reușind să câștige trei dintre cele patru sferturi ale întâlnirii. Al doilea sfert a fost singurul pe care târgoviștencele l-au cedat, cu 17-19. În schimb, în celelalte s-a mers ceas, iar dâmbovițencele au devenit câștigătoare cu 17-15, 19-11, 19-15.

Într-o partidă dominată copios de CSM, P. Poole a fost principala marcatoare a Târgoviștei, cu 19 puncte realizate. Pentru gazde, M. Batey a fost cea mai eficientă jucătoare, cu 13 puncte înscrise. În semifinale, CSM va da piept cu Sepsi Sfântu Gheorghe, formație ce trecut în sferturi de U. Cluj, cu 67-49. Gazdele de la Sepsi au reprezentat a doua grupare care a acces în careul de ași al competiției, iar mâine după-amiază vor avea loc ultimele două sferturi: Olimpia Brașov – Phoenix Galați și Sirius Târgu Mureș – CSBT Alexandria.

CSM Târgoviște a transferat-o pe Alina Chivu

Pe de altă parte, în decursul zilei de astăzi, CSM Târgoviște a reușit să o achiziționeze pe Alina Chivu, de la CSBT Alexandria. Cum transferul s-a realizat repede, Cătălin Tănase a apelat la serviciile celei mai noi componente din lot pe durata partidei cu Satu Mare. La capătul partidei cu sătmărencele, Alina Chivu a reușit să realizeze două puncte.

CSM Târgoviște – CSM Satu Mare 72-60 (17-15, 17-19, 19 – 11, 19-15)

Târgoviște: A. Chivu (2), L. Toma (10), M. Coker (16), P. Poole (19), P. Green (12), D. Cosby, A. Vârjoghe, M. Fodor (4), E. Dincă (9).
Antrenor: Cătălin Tănase.

Satu Mare: C. Reed (11), R. Laza (4), M. Tavic (10), K. Baltic (9), A. Olah (11), M. Batey (13), R. Szmutku, F. Ferenczi (2).
Antrenor: Jose Araujo.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*