Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgovişte, doborâtă de Phoenix Galaţi în amicale

BASCHET: CSM Târgovişte, doborâtă de Phoenix Galaţi în amicale 

baschet csm

Echipa de baschet feminin CSM Târgovişte nu se simte deloc bine cu puţine zile înainte de startul meciurilor oficiale. Campioana României a susţinut, la sfârşitul săptămânii trecute, două meciuri de pregătire cu Phoenix Galaţi şi, de fiecare dată, a ieşit şifonată de pe teren. În ambele jocuri disputate la malul Dunării, CSM-ul s-a înclinat în faţa formaţiei moldovene, cu 44-60, şi respectiv 50-58. Antrenorul grupării dâmboviţene, Predrag Vasic, a mizat în cele două meciuri pe toate jucătoarele din lot.

În decursul zilei de astăzi, oficialii de la CSM au mers la Federaţie pentru a le face bune de joc pe Tabytha Wampler, Tricia Principe şi Ernesia Williams, ultimele transferuri bifate la echipă.

S-a schimbat data de disputare a primului meci din Cupă

Campioana României nu va mai susţine pe 26 septembrie primul meci cu CSM Satu Mare, programat în Cupa României, aşa cum se stabilise iniţial. În urma unei înţelegeri între cele două formaţii, „dubla” din prima fază a competiţiei KO va fi găzduită de Sala Sporturilor din Târgovişte, în zilele de 29 şi 30 septembrie. În condiţiile existente, la sfârşitul acestei săptămâni, echipa târgovişteană va înfrunta pe Phoenix Galaţi, pe teren propriu, în alte două teste de verificare.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*