Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgovişte, dublă întâlnire cu ICIM Arad la începutul săptămânii viitoare

BASCHET: CSM Târgovişte, dublă întâlnire cu ICIM Arad la începutul săptămânii viitoare 

csm targoviste baschet

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte va reveni de săptămâna viitoare în prim-plan. Gruparea dâmboviţeană intră în „focurile” play-off-ului, iar în primul tur o va întâlni pe ICIM Arad. În această fază a întrecerii se joacă după sistemul „două din trei”, iar învingătoarea va accede în semifinalele competiţiei.

Primul joc dintre cele două echipe va avea loc în Sala Sporturilor din Târgovişte, pe 29 februarie, de la ora 18:30. Al doilea duel dintre formaţiile antrenate de Predrag Vasic şi Dan Moraru se va consuma o zi mai târziu, de Mărţişor, în Sala „Trivale” din Piteşti, de la ora 13:00.

Învingătoarea acestei confruntări va evolua în semifinalele LNBF cu câştigătoarea duelului dintre Sepsi Sfântu Gheorghe – CSBT Alexandria. În cadrul sezonului regulat, campioana României a ieşit de două ori victorioasă împotriva lui ICIM, atât în tur (81-74), cât şi în retur (83-34).

La capătul celor 22 de etape ale campionatului, CSM Târgovişte a terminat pe locul 4, iar adversara sa o poziţie mai joc.

Tabloul sferturilor de finală al LNBF:
CSM Târgovişte – ICIM Arad
CSBT Alexandria – Sepsi Sfântu Gheorghe
Olimpia CSU Braşov – Phoenix Galaţi
CSU Alba Iulia – U. Cluj.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*