Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 21, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » BASCHET: CSM Târgoviște, fără replică în disputa cu Olimpia Brașov

BASCHET: CSM Târgoviște, fără replică în disputa cu Olimpia Brașov 

Foto: Cătălin Clopotaru

Runda a patra din cadrul Ligii Naționale de baschet feminin a fost una neagră pentru CSM Târgoviște! Echipa dâmbovițeană a fost învinsă, pe teren propriu, de Olimpia CSU Brașov, cu 35-59, după ce nu a mai avut parte de evoluția arătată în meciurile cu Satu Mare și Cluj. Într-o dispută în care antrenorul Cătălin Tănase a apelat la toate jucătoarele de pe foaia de joc, CSM a dezamăgit crunt, înclinându-se în majoritatea sferturilor.

Împotriva Brașovului au arătat rău și principalele marcatoare ale grupării dâmbovițene din ultima perioadă. Monique Coker a ratat extrem de mult, la fel cum a făcut-o și Donica Cosby. În acest joc, ceva mai bine a evoluat Porchia Green, jucătoare ce a devenit principala marcatoare a CSM-ului, cu 11 puncte realizate. În schimb, Larisa Toma şi Elena Dincă au arătat oboseala acumulată în ultimele jocuri, susținute la capacitate maximă.

După eșecul din această seară, scorul duelurilor din acest sezon dintre cele două echipe a devenit 2-2 . Olimpia s-a impus de două ori în campionat, iar CSM câștigat o dată în campionat și altădată dată în Cupa României, joc la capătul căruia și-a adjudecat trofeul. Pentru CSM urmează, sâmbătă, o altă confruntare infernală împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe, campioana României.

CSM Târgoviște – Olimpia CSU Brașov 35-59 (3-17, 12-16, 15-10, 5-16)

CSM: D. Cosby, P. Green (11), M. Coker (3), L. Toma (7), E. Dincă (6), A. Chivu (1), A. Vârjoghe (1), R. Alecu, N. Ghiță (3), M. Fodor (3), D. Tănase. Antrenor: Cătălin Tănase.
Olimpia: B. Pesovic (4), I. Ghizilă (2), A. Webb (15), D. Johnson (20), K. Higgins (5), M. Ferariu (8), D. Ardelean (2), R. Chiș (3), A. Hass. Antrenor: Dan Calancea.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*